L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Werken, wandelen, foempen.

geschreven op 4/08/2008

Het wordt veel te veel om in één artikel te verwerken.
Er komt een schrijfsel over de werken in le Cassan waarover ik zéér tevreden ben (ik bedoel wel degelijk de uitgevoerde werken...!) , er komt ook een schrijfsel over de wandeling, La Marche Gourmande, maar daarmee wacht ik tot mijn voeten minder zeer doen en tenslotte een artikel over het foempen. En daar kijk ik geweldig naar uit. Ik wil jullie het foempen leren kennen: ik foemp, ik foempte, ik heb gefoemt. Later zal op mijn grafschrift komen te staan, naast klassiekers zoals “Ridder in de orde van de Lijn” en “Drager van 16 gouden epauletten”, zal ook komen te staan, gebeiteld in sierlijke letters: “Op 25 juli om 2Ou33 heeft opabus éénmaal gefoempt, kort maar krachtig, waarna hij schielijk is overleden”.
Geduld beste mensen, eerst moet ik nog de foto’s van Pieter krijgen, de foempbewijzen als het ware, en dan vliegen we erin.Wederom een prima verslag Tijme van deze wel zeer binrdjoeze VOC-lunch. Een zeer terechte waardering voor Jurgen en Elise die ons telkens weer zo goed verzorgen. De verbondenheid was ook duidelijk te merken aan het grote aantal deelnemers en niet in het minst door de aanwezigheid van het zeer krasse trio.

geschreven door Fahad op dinsdag 06 november 2012
Beste Tijme,Voor een leek (niet in militaire dnsiet geweest) niet bij te houden maar wel interessant. Weet nu wat een rentjong is, ook dankzij mooie foto. En als geboren Brabander vind ik het ook leuk.vr. groet,Jan

geschreven door Zuleymiita op dinsdag 06 november 2012
Hey, that post laeves me feeling foolish. Kudos to you!

geschreven door Kathy op donderdag 08 november 2012