L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Voegwerken.

geschreven op 6/06/2009

Serge Foulquier is in Le Cassan met de voegwerken begonnen. Ik kan de werken ter plaatse niet meevolgen en bewonderen, heel spijtig.  Volgens de foto’s die buur Jon doormailt ziet het er veelbelovend uit!  We gaan op een of andere manier die stomme telefoon- en elektriciteitspaal moeten zien te verwijderen, dat is esthetisch niet verantwoord.  Begin juli zijn we ter plaatse (nog 24 dagen) en dan volgt er een uitgebreid verslag.Voegwerken
Ondertussen is er nog een kleinkind bij: het luistert naar de naam Malin, het woog bij de geboorte 4,3 kg en we gaan het straks bezoeken en de fiere ouders, Maud en Wim, feliciteren.
Tot binnenkort voor meer nieuws en foto’s. Ik mis het argument van de grote hoeevelheid klapstoeltjes die er opgeborgen staan in het hok. Voor zo ver ik weet is er niemand die er een probleem mee heeft als die te voorschijn gehaald worden. Het klagen over de stoelen in de docentenkamer is wat minder relevant wat mij betreft, al zet het wel weer de typische trend van de blogposts voort.

geschreven door Jemaima op dinsdag 06 november 2012
Goed artikel. Heb hier al eeedrr wat over gelezen.Iemand die nog meer weet hierover?Wil het namelijk gebruiken voor een schoolopdracht.  Dankje!

geschreven door Foreverpeace op dinsdag 06 november 2012
ik ben slechtziend , kunt u mij inotmrafie geven over welke opleiding en welke school er voor masseur nodig is en welk nivo. ik zit nu bij bartimeus en ben bija klaar met mijn opleiding, mijn leeftijd is 18 jaar.

geschreven door Cristian op donderdag 08 november 2012