L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Bio-suite 3

geschreven op 30/05/2011

Ik vrees dat die fameuse bio-suite niet op tijd klaar zal zijn.  Ik zou harder kunnen werken, ‘s morgens vroeger beginnen of ‘s avonds later werken, maar ik ben gepensioneerd en werk alleen nog als ik goesting heb, dus schrap dat vroeg en laat maar. Toekomstige vakantiegangers moeten zich geen zorgen maken, ik heb dikwijls goesting, om te werken. Laat ons zeggen dat half juli haalbaar moet zijn.
Dat bio-gedoe is best leuk, maar het vraagt wel meer werk. Een gyprocplaat tegern de muur vijzen gaat iets sneller dan een muur bekliederen met kalk, zand en water.
Een paar foto’s, eerst van het herleggen van het terras en dan van de toekomstige bio-suite. Tussendoor is er ook wat ontspanning genomen, zie de foto’s van de “transhumance en Aubrac”. Hoe ze aan die naam komen, de “transhumance” weet ik niet, maar het komt erop neer dat na de winter de koeien in Aubrac naar de weiden hogerop of verderop gebracht worden. Is trouwens een toeristische aanrader, volgend jaar gaan we terug.
P5070122 P5120124 P5200126 P5300141 P5210136 P5210132
Bewonder op de foto van de suite, allé, toekomstige suite, de perfecte afwerking van het raam. Met dank aan George die hier een week met Ria gelogeerd heeft. George moest en zou de vier raamopeningen afwerken of hij ging niet terug naar huis. Ik heb daar geen nee op gezegd, tenslotte hebben we voor hun verblijf ook maar een vriendenprijsje aangerekend. Om effe duidelijk te zijn en om in de toekomst misverstanden te vermijden ga ik nog even de normale verblijfkosten vermelden:
Overnachting met ontbijt voor twee personen: dertig euro in de kelderkamer, sorry, in “Lieve’s kamer” en veertig euro voor de “bio-suite”.
Voor het avondmaal met alles erop en eraan: twintig euro per persoon. Wilt ge een betere wijn dan onze toch wel voortreffelijke huiswijn, dan komt daar vijf euro bij.
Wilt ge ook “s middags meetafelen (gewoonlijk een slaatje of een kaasschotel) dan vraagt ons Geert daar een onnozele zeven euro voor. Amoehoela!Me dull. You smart. That’s just what I neeedd.

geschreven door Essy op dinsdag 06 november 2012
Echt een super reis gehad! Een echte aanrader. Alles was erg vezgrrod en zag er goed uit. Mijn vriendin en ik hadden de 2e nacht een probleem met onze bagage maar dit werd door de reisleider meteen opgelost. Kortom een super ervaring!

geschreven door Jacheline op dinsdag 06 november 2012
tCnS8z , wghicllmpzdi, [link=http://alsuynrmmrwt.com/]alsuynrmmrwt[/link], http://xnsjirboqfnk.com/

geschreven door wwnkzsnfma op donderdag 08 november 2012
Dat de iphone de meest votcekhre type telefoon is wil ik in meegaan, echter heeft het niet het grootste marktdeel alleen daarvoor zijn er te veel andere toetstellen.Tja als je een app alleen voor de iphone maakt dan is deze inderdaad goed toegankelijk voor de iphone gebruiker. Maar je krijgt er wel een beetje een eenkleurig experiment van toch? => Conclusie van experiment Te weinig mensen maken gebruik van leenfiets ?

geschreven door Julie op donderdag 08 november 2012