L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Ssstt..

geschreven op 2/07/2008

Nog een paar dagen en we vertrekken richting Le Cassan. Eerst een week vakantie en dan twee weken keihard werken. Er volgt een uitgebreid verslag met de resultaten als we terug thuis zijn en het dagelijkse leven hervat wordt. Omdat ik me volledig moet concentreren op de komende werken ten huize Yserttout kan ik me nu niet permitteren om artikels te schrijven. Dat is begrijpelijk wegens te vermoeiend want geestelijk moet ik scherp staan om daar het jonge geweld ten gepaste tijde verbaal in te tomen en lichamelijk ga ik mij er twee weken te pletter forceren.
Dus volgt op de blog van mijnentwege nu een gepaste stilte en laat ik graag het woord aan ons Lea:
En nu zou een video-opname moeten volgen maar die doet het nog niet op de website. Nog wat werk aan. Pech.Haha, zo’n shirt iets voor mijn broer. Die studeert ook itfmroanica en iedereen gaat er onmiddellijk vanuit dat hij e1lles weet van apparaten. Mijn oma belt hem altijd op als haar tv het niet doet ^^

geschreven door Drake op dinsdag 06 november 2012
Geen overbodige luxe zo’n petje!En tenelks zo vroeg uit de veren!! Flink zo!Zaterdag gaan wij voor een weekje naar Brfcggen. Weet niet of we daar internet zullen hebben.

geschreven door Shahid op woensdag 07 november 2012
<url>http://www.bestquotesforinsurance.com/|life insurance</url> hocuyr <url>http://lf1medsoc.com/|carinsurance</url> :-]]]

geschreven door Latasha op donderdag 08 november 2012
De keuze voor de router is gemkaat: het wordt de Netgear WNR3500. Alleen niet via UPC, omdat die weer een eigen firmware erop zetten. Daar heb ik geen zin in, ik wil de firmware gewoon updaten wanneer Netgear weer een nieuwe versie heeft. Verder ook maar een bridge gekocht ter vervanging van mijn netwerk-via-het-stopcontact.

geschreven door Dante op donderdag 08 november 2012