L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Open brief.

geschreven op 16/10/2017

Daar gaan we:
Alhoewel, waarom moet dat een “open” brief zijn? En als ik nu een gewone “gesloten” brief stuur naar de directie van het Dijlehof? Kwestie van ambras te vermijden met de rusthuisbewoners? Geen hongerstakingen wegens geen bijen? Ik twijfel maar ik ga het toch houden op een open brief.
Open Brief:
Maar stelt dat alle Dijlehof-oudjes effectief in hongerstaking gaan en er dagelijks een paar sterfgevallen zijn? Tachtig- en zeker negentigplussers hebben al niet veel reserve, niet in jaren en niet in vet of andere calorierijke reserves. Soit, een beetje risico nemen moet kunnen.Tweede poging:
Open Brief:
Het zou natuurlijk kunnen dat de directie kort op de bal speelt en dank zij de loslippigheid van Karin (zonder e) het menu verandert naar bruine boterhammen en in plaats van een duo, een trio van beleg! Honing wordt dan overbodig. Maar lezers weten: ik ben een Franckiaanse volhouder, dus opnieuw:
Open Brief:
Trouwens, als honingverslaafde heb ik er alle belang bij dat die bijenkasten er komen, ik heb namelijk in het Dijlehof al een verblijf gereserveerd, op de tweede verdieping en met een rollator. Het mag een tweedehandse rollator zijn, om de neig dure verblijfkosten binnen de perken te houden.

Nieuwe start: Open Brief:

Francken gebruikt zwakke en hulpeloze mensen om bij de kiezers te scoren met ranzige uitspraken. “ (Van Rompuy)
Oeps, sorry, verkeerde start, heeft niks met bijenkasten te maken.

Laatste poging!

Open Brief:
Le Cassan, maandag 16 oktober 2017.

Geachte directie,

WIJ WILLEN BIJEN, WIJ WILLEN BIJEN, WIJ ...

Met achtingsvolle en optimistische groeten,

Opabus