L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

De www.

geschreven op 2/05/2009

Eindelijk kan ik overschakelen van de Yserttout-blog naar een echte website! Met dank aan Bart, de webmaster. Sta even stil bij de prachtige achtergrond en bewonder Lescure Jaoul. Bemerk ook dat er een blog is, een archief, een bouwlijst en een contact.

Over die bouwlijst heb ik al geschreven in een vorig artikel, namelijk het “afscheidsfeest”, gepubliceerd op 2 april en terug te vinden in het archief..
Die bouwlijst staat nu uitgewerkt met foto’s en uitleg op de website. Wel, wel, wel, wat er allemaal niet mogelijk is.

Nog effe volhouden!Eindelijk een artikel waar ik wel in geefnteresseerd benValt dan wel niet zo veel over te vtleelren,maar boeiend is het zeker.We mogen overigens blij zijn dat dit soort stormen vooral voorkomen in erg warme landen,want heel Nederland zou waarschijnlijk aan gruzelementen worden geblazen aangezien onze huizen er niet bestand tegen zijn.Echter,om de 5 of 10 jaar komt er wel eens een flinke onweersbui overdrijven die vooral de laatste tijd nogal destructief kan zijn en zelfs de windhozen worden steeds sterker.Dus op een dag zou het best kunnen gebeuren dat zo’n gigantische roterende wolk zich boven ons zal vormen met alle gevolgen van dien.Maar dat heb je nou met die global warming.

geschreven door Mani op dinsdag 06 november 2012
Het was zeker erg verfrissend deze bsitnriormsessae met Frizzee! Goed voorbereid en gestructureerd, maar toch volop ruimte voor nieuwe creatieve input en ideeebn. De logo’s zagen er goed uit, het kiezen wordt nog lastig uit deze mooie voorbeelden. Ik kijk uit naar een volgende sessie om de volgende slag te kunnen maken samen!

geschreven door Umbe op dinsdag 06 november 2012
Beste Frizzee’s, Dank jullie wel voor de onezetttnd leuke en productieve kick off meeting afgelopen zaterdag. Ik heb het ervaren als een zeer professionele en productieve bijeenkomst. Het geeft veel inspiratie en energie om met zo’n jong, enthousiast en talentvol team samen te werken. Ik ben onder de indruk van jullie aanpak en heb nog meer zin gekregen om mede met jullie hulp mijn coachingsbedrijf voor toptalent op te gaan zetten! Ik kijk dan ook enorm uit naar de voortgang van dit project en vertrouw op een goede en succesvolle samenwerking!

geschreven door Chacha op dinsdag 06 november 2012
Hallo Henrike,Op dit moment ligt de odilipeng tot Sportmasseur stop vanwege de bezuinigingen bij de AWBZ. Ik weet dat John van Zeist bezig is om de odilipeng komend jaar door te laten gaan. Hij zoekt andere wegen om het toch mogelijk te maken. John van Zeist is docent en sportfysiotherapeut. Je zou hem eens kunnen bellen. Hij is te bereiken via Visio het Loo Erf in Apeldoorn. Hij kan je alle informatie geven.De odilipeng is behoorlijk pittig maar dan heb je ook wat. Je kunt er echt iets mee. Het is realistisch!Succes en groeten van, Willemien TroisfontaineSportmasseur

geschreven door Khalid op donderdag 08 november 2012