L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

De biekes en de bloempjes.

geschreven op 20/10/2017

Groot nieuws, misschien wel het belangrijkste nieuws sinds het 10-jarig bestaan van de opabus-blog.
Ik ga mijn blog splitsen!
Bart, zoon van Geert, heeft mij met een terechte opmerking aan het denken gezet. Mijn lezers zijn vooral mensen van gelijke strekking, vrienden en kennissen die zich, op een paar uitzonderingen na,  niet storen aan mijn politiek gerichte Theo-uitschuivers. De opabus-blog zal  een schrijven worden  “kinderen toegelaten” en met lezers die graag op de hoogte gehouden worden van faits divers, van biekes en bloempjes, van God en klein Pierke.
Om in de toekomst toch verder pogingen te doen om mensen een geweten schoppen, heb ik dus  een oplossing bedacht,  geniaal in zijn eenvoud, meesterlijk in zijn uitvoering.
Opabus, opapiculteur blijft bestaan, kabbelt rustig verder en schrijft  zich onbezorgd naar een  rusthuisverblijf toe. Maar om te vermijden dat bij een ondoordachte uitschuiver het scharnierke te veel schuurt zal een tweede  blog opgestart worden: afdeling politiek, specialiteit vluchtelingen.

Natuurlijk zal ik onder een andere naam moeten publiceren en zal ik geen 83 mensen meer verwittigen bij  het verschijnen van een nieuw artikel. Ik wil meer mensen bereiken, op welke manier moet nog uitgezocht worden. Ook de nieuwe schrijversnaam moet nog gevonden worden. Eventueel te rade gaan bij de scouts waar iedereen de naam van een dier krijgt, een totem? Wat dacht je van “ Wild om zich heen slaande boskangoeroe” ?

Om dit schrijven af te ronden, gedenkt lieve mensen de voor mij wel zeer toepasselijke spreuk: “wie minder hoort zal meer schrijven”.