L' YSERTTOUT.

Alles over de restauratiewerken aan ons boerderijtje "l' YSERTTOUT" gelegen in Le Cassan, 12440 Lescure Jaoul (Aveyron), en af en toe een cursiefje.

Niet akkoord.

geschreven op 2/05/2009

Voor een keer ben ik niet akkoord met Geert. Niet dat ik nu mijn eigen goesting ga doen, maar ik ben niet akkoord.  Mijn idee is (enfin: was) die bouwlijst, alias bijdragelijst voor ons afscheidsfeest op 20 juni, nu al te publiceren. Ik heb Geert proberen uit te leggen waarom. Pfiew, ons Geert kan goed koken, maar ze is een commerciële ramp. Luistert, ik ga het uitleggen.
Ik ben voorstander om mensen eerst te laten betalen en dan een uitnodiging te sturen. Gewone mensen betalen bijvoorbeeld 10 euro om te mogen komen. Wilt ge boven het ordinaire gepeupel staan en aan de eretafel zitten, dan betaalt ge 100 euro. En wilt ge naast opabus zitten, aan zijn linkerkant, dan betaalt ge 1000 euro. Ge moogt dan eten en drinken à volonté.
Geert was niet akkoord.
Nochtans, wat denkt ge te moeten betalen om een avond naast een zogezegde BV te mogen zitten, bijvoorbeeld naast Nicole en Hugo? Tienduizend euro? En die kunnen niet eens met een bus rijden!  OK, dan is er soms wel een goed doel aan verbonden en wordt dat geld doorgestort naar arme kindjes met grote honger die lid zijn van Artsen zonder Grenzen. En wat dan nog? Wij gaan wel verhuizen zunne!!!  Wij gaan ons dierbaar België, o heilig land der vaad’ren, verlaten met pak en zak en as! Daar gaat ge wel niet dood van maar ik ben er wel moeten voor op pensioen gaan, op 62 jaar en aan 758 euro per maand. Ik ga geen honger moeten lijden maar misschien wel zwaar afzien van de dorst! Dus vind ik dat vooraf storten een heel goed idee is, om aan mijn linkerkant te mogen zitten.
Enfin, het mag niet, ... er zijn geen commerçanten meer!
Ons Geert is gaan slapen, het goeie moment voor mij om rap efkes vals te spelen: ga toch maar eens kijken op de bouwlijst. Kies iets uit de lijst, laat u maar eens goed gaan en stort in alle stilte op 083-4624607-38, maar ssstt ..., niks zeggen ...!Ik ben het wel eens met wat Lucas zegt.Robert Heinlein zei het al: “There ain’t no such thing as a free lunch.” In dit geval: als je denkt via het internet grtais nieuws te krijgen, dan moet je er op rekenen dat die informatie niet altijd betrouwbaar is. Het probleem is echter, dat voor lange tijd, kranten gedwongen waren om informatie grtais op het internet te plaatsen, en dat heeft het niveau behoorlijk naar beneden gehaald. Voeg daar nog aan toe dat de Raad voor de Journalistiek blijkbaar een tandeloze tijger is, en je hebt de situatie zoals hij nu is.Toch denk ik, dat het grote publiek langzaam deze nadelen wel zal inzien. Ik geef een voorbeeld.Op 10 April verscheen op de website van ‘De Telegraaf’ een grote kop: ‘’, waarna het naar de sectie ‘binnenland’ verplaatst werd, met de mogelijkheid voor lezers om hierop te reageren. En veel mensen deden dat. Later wijzigde de krant het bericht, omdat het ‘ ‘ Zonder op de inhoud van het artikel in te gaan, denk ik dat veel mensen die reageerden naderhand toch wel beseften dat ze reageerden op onbetrouwbare informatie.De enige conclusie die ik hieruit kan trekken, is dat amusementswaarde (al dan niet shockerend) voor veel media in Nederland blijkbaar belangrijker is dan accurate berichtgeving. Maar eerlijk duurt het langst. Dat is altijd zo geweest.

geschreven door Xavi op dinsdag 06 november 2012
Ik heb ook al vanalles(tt 6.01 en 6.02) gereoberpd,maar lukt me niet om die verbinding vast te stellen.Mijn bevindingen zijn 6.01 start zelfs niet op en 6.02 lukte zelfs te registreren,maar kon die sateliet niet vast stellen tim:hangt ervan af of je wifi kan gebruiken,als je je netwerk gebruikt zal het uiteraard geld kosten,vermoed ik.ps vraagje:ik heb thuis hotspot,kan ik dan eerst mijn route uitstippelen en opslaan?De max gewoon wat je allemaal kan met die N95,

geschreven door Laura op dinsdag 06 november 2012
@Ina, en wat koos ik om te lezen?A philosophical Investigation of Rape.  Maar daar werd ik moe van.  En het is me teevel tot Zuid-Afrika toegespitst.  Maar ook Bracha L. Ettingers The Matrixial Borderspace’.  En dat kan ik maar langzaam tot me nemen.  Elke dag een beetje verder.  Ik zoek iets.  En kan het nergens vinden, volgens mij is het nieuw.  Nieuwe manier van denken.  Die museumjaarkaart was een enorm’ cadeau voor mezelf.  Ha, zo maar iets om gewoon van te genieten.  Ik ben er superblij mee.  @Roland alle antwoorden zijn terug te vinden op mijn blog.  Ga er maar aanstaan, ik word er al moe van als ik er aan denk Op 5 augustus doe ik dat sinds drie jaar elke dag.  Elke dag een stukje schrijven, soms meerdere keren per dag.  Sommige noemen dat verslaafd.  Daar haal ik mijn schouders over op.  Dat zal dan wel.  Net als jij ben ik getraind om te schrijven, voor de roddelbladen, maar ook voor RTL Nieuws.  Ik kan zoveel meer dan wat ik hier op het blog laat zien.  Zover mij bekend ben ik gezond, met een zeer ongezonde levensstijl En sinds 1 februari dit jaar in de ww.  Sinds 1 mei in de Bijstand.  Dit mijn kunstwerk, waar ik elke dag aan bouw.  @Wiljan, ik geloof niet dat het porno is dat ik zoek.  Ik zwerf al sinds 1994 op het internet.  Zelfs ooit nog officieel’ geschreven voor de Israel pages van America On Line.  Overal geweest, overal naar gekeken.  En heel wat verboden’ chats of sites uitgeprobeerd.  Dat vind ik leuk, daar leer ik wat van.  Al is het maar mezelf beter kennen.  @Koek, dank mooie man.grin

geschreven door John op donderdag 08 november 2012